aha, tebi i tvom frendu direktoru u NK Lokomotiva, ali bez brige, još malo pa ćete peticiju i VI potpisivat...
možeš ti meni napisat šta god ti padne napamet, jedno je sigurno u takvim pričicama, vratit će ti se
ja sam protiv štakoraša, i protiv Kolinde, a gle divnog čuda i protiv tvog bogaja i bez naočala vidim poveznicu između ova tri zla, a ti??
glup ti je komentar na post kojeg je Webster potpisao... mogu ti detaljno pojasnit gdje pišeš gluposti, ali počela mi je serija, a i rano je..pa ću samo okvirno
piše ljantu DA Mamić kupi 2,3 klasna![]()
![]()
to bi značilo da kupuje lapane na kojima onda pokušava okrenut lovu na svoj račun?? jelda??
![]()
i Liga prvaka se igrala dok Mamić nije smio prismrdit bilzu Maksića, hbg baniral ga je pokojni Franjo
500-600 terorizira sve ostale?? pa bio je bojkot utakmica, recimo da je i sad, pa di ste??
i ne kenjaj da bi stadion bio pun, jer je bio pun 2x u povjesti...a rekordna posjeta je bila na kojoj ono utakmici?? Zagreb protiv??? Reala???![]()
samo se ti i dalje koprcaj, tik tak, tik tak...
p.s. i ako misliš dalje lupetat, molio bih argumentirano... ovo tvoje je sve u stilu da je da je baba bila muško zvala bi se Duško...