Ma svih 5 če biti tamo di je največa zarada, to sigurni nije HR ili BiH![]()
Ma svih 5 če biti tamo di je največa zarada, to sigurni nije HR ili BiH![]()
Da barem bude T3.6 svi bi igraci stari igrali , pafke to ce oni u ameriku stavit , tamo ma najvise love![]()
Ko je faca? :master: :wanted:
Black
Kako je lijepo vidjet neke nickove koje si čitao prije dobrih 5 godina, nostalgija na najjače
Inače, mislim da je travian kao igra počeo padati i puno prije samog T4 i ostalih updatea, oni su bili samo kap koja je prelila čašu.
Hoću reći da bi se dobar dio ondašnje ekipe koja se zasitila već prije T4 danas vrlo vjerojatno i probala vratiti na virtualne pašnjake, međutim kada vide na što sve ovo sliči, jednostavno odustanu.
Današnji travian nema veze sa tadašnjim i sve ovo nema puno smisla.
Kojekakvi skinovi za heroja, aukcije, grafike i sl. su stvari za djecu osnovnoškolske dobi, i to one nižih razreda.
Dobra usporedba bi bila sa crtićima. Nekoć si ih volio i uživao u njima, no onda si ih jednostavno prerastao i gotovo potpuno zaboravio. Danas se tu i tamo sjetiš kako su ta vremena bila lijepa i ideš dalje, jebiga.
slažem se sa vama, ovaj mi 4.4 nikako nije po volji, čak je gori od onog 4.3, a sa clasic 3.6 nije uopće usporediv, o ničemu, ni po sistemu igre ni po grafici-to su 2 različita traviana.
igrao sam 2-3 clasica i uživao u jednostavnosti, baš je super. nadam se da ćemo uspjeti bar upasti na vrijeme u neki od tih 5 koji se najavljuju![]()
WW je na comu 99ti lvl.Nadam se uskoro restartu.
Prvi s2
Bilo koliko, više od 30k ljudi na serveru kroz prvih mjesec-dva ? I to dobrim dijelom baš igrača a ne da se jedan ulogira na 5 multića.
A i drugi s3, držao dual teut sa Bryachem, 2 off sela, sve ručno slani napadi, +500 napada u glavnom off selu je bila redovna pojava
Good times
Koji bi vrag trebao raditi na ovim serverima, ima manje ljudi nego u Sahari
For The Price !
e bila su to lijepa vremena i lijepi serveri odigrani
kifla u <3