hahahahahha,kakav lik,prvo velis ak mislis na njega zahebo si se
kasnije kazes a i ak pluje
nesiguran si ko krim
s tobom brijem nikad nije ni klikal
kak se kaze ti si samo marioneta
kad odigras jedan server kak spada,a da na to nitko nema sta reci onda dojdi i cestitati cu ti
do tada si samo troler
Hr1-Proleteri
Zovi samo zovi svi će sokolovi...
Farmice moras ti jos puno papati zganaca ...da bi dostigao moje rezultate u travianu....
i btw.takodjer i opcu kulturu malo poraditi na njoj jer jos nismo zaboravili da si jednom forumasu rekao da pocini samoubojstvo ... divim se saintu kak je uopce mogao i pocet igrat s tobom,mora da ima dobar zeludac
P.s. za one koji nisu igrali samnom boli me briga kakvo imaju misljenje o meni...
Over and out na tu tvoju temu trollanja...
OT koji su savezi dosli na ovaj server duhova?
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
To samo ti i takvi poput tebe mogu govoriti
Pa cim je poceo samnom bez tebe ocito neki vrag ne valja
No nisi vrijedan niti ovih par riječi,kak sam rekao,troler si i nebitan,a sad haj ziveo
Bas me zanimaju tvoji rezultati na travianu...
Imas samo rezultate na forumu,daleko najvise postova...
Gtalife...
Hr1-Proleteri
Procitaj potpis,potrazi stare HoF teme...kao sto rekoh moras jos puno zganaca papati ...farmo...pa-pa
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
bok tebi pobožna listopadna biljko
s1...prvi server na kojem sam imao priliku igrati sa dadom zajedno u savezu, inače, odigrao sam i 2 servera gdje mi je bio i protivnik.
Dado je na s1, zajedno sa svojim dualcima, izbacio respektabilan off na artevima(koji je za tebe vjerovatno nemoguća misija)
sudjelovalo se sa tim offom u svakoj akciji na tnt, dok se off nije skucao...
sa accounta je izbačen, na kraju jako dobar ww off...pogotovo kad se uzme u obzir da je to off iz cropa, te da uopće nije korišten art male obuke za taj off
uz ww off koji se radio, usputno se i radio off u off selu, koji je bio solidan, taj off je sudjelovao u svakoj akciji na NAV, te i savezu donio art veliki BO
sa accounta,trenutno u ww fazi je izbačeno, cca 150k deffa sa accounta, a vjerujem da je to količina deffa za koju je potrebno 10 tvojih suigrača da je naprave, plus redovno slanje hrane.
to je što se tiče s1...o ostalim serverima,ja nebi davao misljenje(a vjeruj mi, nije loše, dapače, pozitivno je), a to što ti ne znaš njegove neke rezultate prije, to znači da si samo jedan obični početnik, zbog kojeg se i srozala travian hr domena, i takvi ko ti, uništavaju i ono malo dobrog što je ostalo na HR travianu
Bok tebi advokatu...
jasno,naravno da neces reci za njega losu rijec jer nesmijes,uvlacite se jedan drugome toliko da vire peraje...
ajde daj onda sliku toga ofa,da vidimo,kolio vremena se treba da se izbci taj offf...
imam priliku viditi off bodove toga acc i uopce nisu neka sila-sjedi pani kako govoris...
cuj radjen u cropu,tko si ti da uopce kazes da se off nesmije raditi u cropu,ili da se radi u off selu,tj da sumiram,da ga je radio u off selu ti bi rekao cuj,morala se prebacivati hrana,neznas kako je to hraniti toliki minus i te seme,da je koristio male/velike obuke,artove i neznam sta ne ti bi rekao nije dobio push,takod a nisi objektiva da kazes ista...
i da,ako je sa njihovog acc izislo ofa,to nije od dade off,a ako zelis dati cu ti i prepisku od jedne meni jako drage osobe,nezelim ovdje,koja je silom morala igrati jedan server sa dadom,i onda ti meni reci da je to liker,ne to nije kliker,on je jedan obicni forumas,tj ne forumas,on nema cinjenice,on je troler...
cuj,neznas dadu pa si pocetnik...
inace je dado neka velesila hr domene da ga se treba znati?
kakvih sve bisera ima danas..
katastrofa...
sjedi dolje i zapitaj se...
P.S respekt za 150 k defa,stvarno respekt,imas pravo,citav savez nebi mogao toliko izbaciti...
kakvi likovi...
Hr1-Proleteri
bok i tebi jos jednom
Advokat i uvlačenje? Zbog čega? Tko je meni dado, il tko sam ja dadi, osim sto smo suigrači
a ovo, da tko sam ja da kazem da se off ne smije radit u cropu? pa gdje sam ja to rekao...pa 95 % ww offova od SC je napravljeno u cropu, moj je iz cropa...o čem ti pričaš?
Rekao sam da je njegov čak iz cropa, jer je taj isti off skucan prije...a znaš da off selo ima prednost da se puno brže vojska
vrati...
sto se tiče slika...ako te zanima...
s1 tema...borbeni izvještaj, pa gledaj i divi se