ja ti čestitam i nadam se da si izvukao pouku iz ovoga da više ne stavljaš za sitera onog ko ne zna kaj je to off,a kaj deff jedinica i zakaj offer ima uključeno izmicanje
uglavnom,server je riješen moje čestitke suparnicima,ponekad mi se čini da je teže završiti ovakav server sa 100 acc nego kad ima soma acc....puno teže je nači motivaciju,hraniti off itd....
ja sam uletio na ovaj server kao padobranac na poziv moje drage Bloom,nadam se da sam opravdao dolazak te da je "moj" acc odigrao dosta bitnu ulogu,pogotovo kod defanja rafe kad je bilo masovno zakucavanje,tad smo pokazali da smo dobar savez.
Na kraju priče odlučio je ipak veći broj acc na drugoj strani,veći broj BO(koje ste fenomenalno iskoristili! ) te vam čestitam na tome.
Htio bih pohvaliti posebno našeg graditelja Davida,još nisam vidio nekog ko je tako uporan,pun pozitive te napunjen optimizmom kojeg je prenašao na cijeli savez,tu je još ekipa sa našeg chata da sad ne nabrajam sve te naravno naša kraljica Bloom s kojom ću uvijek igrati u savezu,kad god me pozove
Ako sam nekoga uvrijedio,povrijedio itd na chat temi ispričavam se
pozdrav svima do nekog slijedećog s4