Uređeno od strane bole77 (08.10.14 um 17:53 Uhr) Razlog: bzvze
trenutno igram com3, savez C.D.
btw..ako si ti sa acca ja sam ja...e ovaj da te podsjetim..nisi pocistio sve u krugu 20x20, sa obzirom da si to napisao na pocetku servera, a sad je već...koji 75. dan, moram ti reći da ti to čišćenje ide jako, jako, JAKKOOOO loše
btw..opusti seeeee, ovo je igra...SC-ovcima zezancija i nista vise, kataj brate do mile volje....nećemo plakat
kako bi moj dual bole rekao...bez nervozeeeeeeeee
a što ne reče prije...taman danas i jučer počistio jedan mali, i jedan veliki artefakt...pa sad off nije u punoj snazi :(
Uređeno od strane sbk83 (08.10.14 um 18:24 Uhr)
SC je zakon 8)
pa eto, ostala su 3 igrača...opet nisi sve počistio..preloše
Uz šta smo dual i ja dosli sasvim neobavezno na server, igrat iz zezancije i čekati famozni s1..napravili smo nesto
http://travian-reports.net/hr/report/528003d5a4d čišćenje malog
http://travian-reports.net/hr/report/528182cf186 čišćenje velikog
a i imaš temu borbenih izvještaja sa dosta reporta katanja sa našeg acc-a
pozz
ja evo gledam uokolo acc-a,,miljama uokolo nikog nema..dio reporta ti je stavljen na forumu..i povrh svega se jos stiglo pocistit par arta..tako da..
I ne vidim nikakav razlog za nervozu.. :cerek: Sta ste se odma digli na zadnje noge ako vam ovo kvari planove...pa se morate trosit i na onu stranu na koju se niste mislili trosit..lipo ste vi to zamislili..odma u startu preko foruma i razno raznih chatova natovarili server na ledja carstvu da se oni zabavljaju dok vi u miru skupljate pobjednicke bodove...nece to bas tako ici nit ce vam se pobjeda bas tako pokloniti..izborite se za nju....isto ka i svi ostali..
i da,,da nebi bilo zabune..ovim smo svjesni da davamo vjetar u ledja meg i carstvu,,al koga briga..bitno da se na serveru nes desava...
i da,,pusti price,,nego nam objasni brda ovih sela jako cudnih,a ipak tako slicnih imena uokolo tvog gg-a ..i gle,,svi su bez saveza...lipa farm lista jel da...
jel ko zna kada bi novi server triba pocet?