napad na DG od "majstora" budhe
http://prntscr.com/5vxloe
http://prntscr.com/5vxlq6
pokusaji vracanja DG-a
http://travian-reports.net/hr/report...32,388603a0f64
PS.....Klara, mozda ti mozemo sredit da predjes u PTSP-NAV :cerek: iako, tamo ti nije sigurna pobjeda kao kod VIRUSAako osjetis da pobjeda više nije tako sigurna u VIRUSA, samo trebas lijepo i pristojno zamolit "tatu" i "ivana" da te prime nazad
![]()
Uređeno od strane Optimus Prime (23.01.15 um 19:24 Uhr)
S1 - samo REKREATIVNO ( dual acc)
tu te ljudi podsjećaju na DAVNO dano obećanje koje ispunjavaš meni u inat??!! pa nabijem ja takvog vuka na onu stvar koji svoja obećanja zaboravlja, a kad ga se i sjeti, ispuni ga nekom trećem u inatmeni u inat?? ma samo naprijed
ali još ste tanki
![]()
Attila je odlučio prestat glumit šampinjon kad mu je dopizidilo gledat kak se slažu i odrađuju akcije za jednu stranu, ajde sad nek se javi jedan koji može meni potvrdit suprotno, ajde samo jedan i ja se odmah brišem...
može tu na forumu, može pvt..
pa ko je sad tu budala, ko od koga radi budalu, ko je ovca, a ko vuk ajde da vidimo...
jedan dokaz tražim da mi dostavite da se akcije NEUTRALNOG CMC -a nisu preklapale s akcijama Ptsp, Nvc i bog te pitaj koga sve još ne na dg- Virusa
samo da se zna, naše dg-e nije nitko dirao, je moj Cimbri, ali kak je prošlo , prošlo je.. za nas dobro..
Uređeno od strane cokolinozder (23.01.15 um 20:27 Uhr)
attila hun, pc samson, pitt bull, pc dalila, kill deBil, ćuki, kolerik, tigrica, tigrić, uzarena pahulja, šaum tortica, blaga kamilica :bic: pc glupko urac, hooligan
a da sam ti spolno opčio sa svima živima i mrtvima dok sam čitao ovaj tvoj izmet, jesam.. to ti mora bit ko dobar dan
jer ovakve gluposti može napisat jedino netko ko nije igrao zadnjih mjeseci, defer je, malo je udaren u glavu, drži se obećanja, ali kad ga podsjete![]()
fakat si vuk...
grrrr
lp mee mee
Uređeno od strane cokolinozder (23.01.15 um 21:14 Uhr)
attila hun, pc samson, pitt bull, pc dalila, kill deBil, ćuki, kolerik, tigrica, tigrić, uzarena pahulja, šaum tortica, blaga kamilica :bic: pc glupko urac, hooligan
uopce neznam kaj sad ti opravdavas svoje zoran svoje
silujete mrtvog magarca
Gamacid je organofosforni spoj kojim se tretiraju nastambe životinja kako bi se uništili nametnici.
evo registrirala sam se samo da se zahvalim na klevetanju...
PS.....Klara, mozda ti mozemo sredit da predjes u PTSP-NAV iako, tamo ti nije sigurna pobjeda kao kod VIRUSA ako osjetis da pobjeda više nije tako sigurna u VIRUSA, samo trebas lijepo i pristojno zamolit "tatu" i "ivana" da te prime nazad
???? tko si ti? zasto me uopce spominjes...
ja znam zasto sam ja negdje i tu gdje jesam zelim igrat do kraja.. kao sto sam i u onon nvcu htjela igrat do kraja.. samo pokazujete zasto s vama nikad necu igrat.. pa ni covjece ne ljuti se..
naucite se razgovarat i ponasat..
povraca mi se od tih igrica...
a to su zadnja 2 igraca koja bi ja ikad vise nesto pitala ( tatamata i ferrari)
jel se mi znamo Optimus Prime? ja neznam dali sam ikad tebi jednu rijec napisala... tako da lijepo molim da me ni u jednom kontekstu ne spominješ.