u mega mega mega koaliciji je naglo doslo do bananja igraca...
za sada je brojka na 7 igraca sto iznosi gotovo 4% igraca....
pa jedna preporuka svim vodjama saveza....provjerite si sve svoje igrace da netko od njih nije slucajno dobio ban..( pretpostavka bi bila da je spojen sa nekim acem iz mega koalicije)
tako da se rijesite potencijalnih uhoda....
lp..ja sam ja..
:banned: bit će toga još,neki nikako da nauče da je travian igra za dobru dječicu![]()
ovo je katastrofa ... na kakav nacin i sa kakvim nacinom se mh-i odnose prema igracima...jednostavno nemate pravo da pisete ili komentirate njihove postupke...i njihovo mijenjanje pravila... nego moras biti ovcaaaa.. bacat svaki tjedan 600 golda i neimat prava da za to sto si platio da igras(oni rade za đabe) ...da kazes i imas svoje misljenje
pocinjem se osjecati kao u demokratskoj americi....u npr fergusonu...
suti ili ces dobit ban forever....ma odlicnooo....sta jos to mozete....???
Najnovije vijesti iz svijeta Travian-a:
Poslijednji redakcijski komentar je izazvao neobičnu reakciju, još nitko u svijetu Travian-a nije prizivao pomoć Chuck Norris-a na kraju servera radi samo jednog igrača:
Da mega(n)koaliciji osim pravljenja multića i špijuniranja planova drugih saveza ne ide baš puno stvari za rukom, je vrlo točno primjetio jedan suigrač sa servera:
21.08a.jpg 21.08b.jpg
Pojedini igrači nisu upućeni u slijed događaja, pa pogrešno tumače odgovore koje dobijaju, te bi tu temu trebalo konačno staviti po strani:
Redakcija se bacila u malo istraživanje i došlo do slijedećih podataka:
1. Dotična osoba uopće nije osvojila taj art, već se sa herojem ušetala u prazno selo koje su pre toga očistila dvojica igrača iz vođstva saveza NucleusJ.
2. Dotična osoba uopće nije branila taj art već je tražila savezni deff, koji bi zaustavio napad da je pazila na hranu i da nije više od 2/3 vojske pocrkalo od gladi. Njen heroj i vojska u trenutku napada nisu bili u selu, a prema njenim rečima imala je spremnu rezervnu riznicu.
3. Dotična osoba nije automatski izbačena iz saveza na molbu jednog člana rukovodstva saveza, kojeg je tokom njegovog odsustva zdušno farmala kasnije.
O drugim nepodobštinama dotične osobe ovaj put nećemo izvještavati.
I ove navode je redakcija ispitala i došla do zanimljivih podataka:
Dotična osoba je aplicirala ponovo za mesto u Nucleus-u, odmah na početku servera, i pošto je odbijena proradila je ženska sujeta, te je osnovala svoju mega(n)koaliciju (možda je aplicirala i u NAV-u, to morate tamo provjeriti). Raspored nekih ključnih koalicija naspram gore pomenute izgleda ovako:
NVC.jpg Oponenti.jpg
tako da su nervozne reakcije nakon banovanja dela multića mega(n)koalicije sasvim očekivana i prirodna pojava.
Toliko u ovom izvješću od vašeg reportera.
Uređeno od strane FlashNews (22.08.14 um 05:45 Uhr) Razlog: Ubačene slike, svaka navedena informacija se može dokumentovati (skype je zlata vrijedan).
Calamus gladio fortior
silver.surfer (HRX), silver_surfer (HRX,S5), asterix.ns (S1,S4,S5), fallen.one (S3,TX2,PTR,Finals)...
Joj asterix kako si ti meni zabavan.
Ozbiljno. Samo nastavi sa reporterskim radom.
I drži se teme o stanju na hr5. Iako si malo subjektivan, i dalje si zanimljiv.
Novo Veliko Carstvo Megan Fox
:na karte:
meg moja draga ja ti se znam smo kartati
no ak nisi znala to ti je inače borgova krilatica i ako si pratila seriju izgubili su
a znaš kaj je najzanimljivije nije insiunacija izgubili su kolko se sječam od neke civilizacije koja je radila nekaj slično na virusnoj bazi
bemu nemrm se sad sjetiti svih detalja
a da ubrizgala im sedma od devet virus koji ih je potamanil točnije rečeno pogodil glavnu matricu bomb
e sad si me baš pogodila probaj to preslikati na server i znala budeš ishod bomb
misliš li da je sve slučajno
evo scenarija ishoda za sve zainteresiranepala::na karte:
ps
meg ja sam prije tebe imal mega saveze i znam kak ti je :cvjetic::air kiss:
život ipak nije poštenpala::andjeo: