naravno moj prijatelj tupko kaj igra na winneru pati od nesanice pa kad mu sfali resa za ww ode samo u Konzum i uzme si
a kaj se tiće Sun Tzu-a imal bi on kaj i od tupka naučiti
nisam znal da treba hrabrosti za napasti te
no kolko se sječam ovu deff medalju sam zaradil baš na tome selu, daklen to selo nekome smeta i tu se nalazi valjda baš radi toga da tebi smeta
e sad trebam li stavljati logove zakaj je selo tu još uvjek ili da vas ne sramotim
:blackeye: :worship::tough::tough::tough::tough:
život ipak nije poštenpala::andjeo:
jadno je to ak vam treba resa za WW iz šugavog sela
što se tiče logova, stavio si ih odmah ujutroa selo je trebalo biti za mog prijatelja koji je daleko od sive zone pa da se malo zabavlja.... nije prošlo i to je to, ni prvi ni zadnji put da se zalijepim kod nekoga
Hrabrima ne treba hrabrosti za napasti me, strašljivci čekaju kraj servera da malo lešinare....
mima ja ne lešinarim....to kaj te tupko par puta pofarmal to je njegov stil igre
siter mi je i more delati kaj oće
no da sam imal malo više vremena ovaj server vas sigurno nebi bilo u sivoj tak da ne podbadaj bez potrebe
malo te pofarmal i kaj sad i mene isto znaju pofarmati dok im dozvolim :luvz:
život ipak nije poštenpala::andjeo:
:cerek::cerek::cerek: da sam ja imala više vremena nebi tebe bilo na nalogu, barem ne na onom koji se zove Tunto
:cerek::cerek::cerek:
Dosadno mi je pa se malo zabavljam s tobom :p Dugo ti je i trebalo da reagiraš, već sam bila izgubila svaku nadu. :p
(imam malo postova pa se osjećam inferiorno pred vama ostalim spamerima)
Uređeno od strane Mima (25.11.14 um 15:44 Uhr) Razlog: "e, da ti kažem još nešto..."