HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
s1 2013/14, samo PTSP i zauvijek
Ja osobno jedva čekam da vidim off od Hlapićaovo je imao prije 3 mjeseca u prvoj akciji katanja igrača NAVa
http://travian-reports.net/hr/report/8549fc942a6
Ako se nije u medjuvremenu negdje zabio, taj off bi trebao bit uistinu veličanstven![]()
S1 - samo REKREATIVNO ( dual acc)
Optimus nemaš kaj pitati, na serveru si i gledaj kak su BO kružili. Jednom je bio par dana kod Roži na početku kod Roži jer ga nitko nije tražio. A jedino BO nismo htjeli davati gebiju da ne zaguši cropp. I to je sve
Uređeno od strane exAzriel (25.05.15 um 18:44 Uhr)
offovi vaši još nisu izašli..nemojmo se lagat
kass, freak, tvoj, crni, mazarin, razhiel, roži...da ne nabrajam u nedogled vaše itekako dobre offove
Nego, cuo sam se ja sa tvojim suigračima, tebi je sinko očito zbilja bio plan da mi ZADNJI idemo rušit PC koji je prvi,moram priznat, čudi me da jos nisi isplanirao i da sami sebe skatamo.
I nisi mi odgovorio za ono oko arta BO...nije mi to bilo baš jasno
SC je zakon 8)
Ma znam ja kak su mali BO kružili, i znam da je Rade bio glavni zagovornik početkom trećeg mjeseca da jedan mali BO kruzi samo po PTSP savezu, jer su se kao tada neki igrači iz PTSPa bunili jer nisu do tada nikako imali mali BO kod sebei to je 10000% pouzdana informacija i to Rade zna, al radije voli sve prebacit na vrijedjanje i omalozavanje, nego priznat istinu
![]()
S1 - samo REKREATIVNO ( dual acc)
U puno toga se ne slažem sa 3perom i radetom ali ovaj put govore istinu. Ti opet nemaš točne info ili si zlonamjeran