Daj malo obraza. Djete se mora crveniti zbog tebe. Inace javno objavljivati mm je onak, dno dna. Ok idem zapovjediti da svi siteri iz ptsp budu izbaceni sa acc. Pa da vidimo jel onda bus poluinformiranili neinformiran.
Daj malo obraza. Djete se mora crveniti zbog tebe. Inace javno objavljivati mm je onak, dno dna. Ok idem zapovjediti da svi siteri iz ptsp budu izbaceni sa acc. Pa da vidimo jel onda bus poluinformiranili neinformiran.
Uređeno od strane exAzriel (01.06.15 um 20:32 Uhr)
joj sad je gotovo NAV &PTSP su sami sebe pobjedili unutar stranačkim svađama,dajte rađe nekaj pametnije,recimo koala priča da je izašel drugi video od Tine,ima ko da podijeli?![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
Najmanje jednom ti je rekao da nije ovaj raskid zbog x5. Najmanje 5 puta je rekao radetu da igm za mm posalje bilo kojem igracu koji je tad online. Najmanje dvaput sam rekao radetu da mi posalje igm i mm ide odmah. A na sve to dobro znas da smo izasli iz svih zajednickih soba ima mjesec i pol valjda. Ono tak samo kažem. Inace koalicija se raspala onog trenutkakad si uzeo protiv nase volje Bora u savez i pripomenuo da se to nas ne tiče, nego je to unutarnja stvar PTSPa. Tad si zapravo TI prekinuo koaliciju. Mozda to i shvatis jednom
nisam ja prekinuo koaliciju..prekinula su svakodnevna podmetanja, provokacije i podjebavanja kako sa strane PTSP tako i sa strane NAV-a...to nemožeš negirat..
a moram priznat da sam u tom trenu možda i dolio ulja na vatru sa Bor-om ali samo da vidim koliko me saveznici poštuju i cijene i koliko im moja riječ vrijedi...
od tada je krenulo nizbrdo...
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
A nije ti palo na pamet da si tak pokazao saveznicima da te nije briga za njih?
Ko i sto nisi zizija odkantao nakon prve akcije sc kad nije dao deff. A tak su se mogli zakucati
Uređeno od strane exAzriel (01.06.15 um 21:06 Uhr)
Jeste, sskinuli bi i na posai na osp, jer tu je trebao ici deff, al jedna sebicna odluka prdonje, koji je navukao sav deff iz saveza u svoje selo, ostavio je praznu desnu stranu.
3per kao vodonosa, zato je sve sljakalo. Ovaj server si srao od pocetka, jer ste mislili da nas nebu na serveru. A mi smo ipak odlucili doči.
dečki ne se svađati ma sad će drlja doći i riješi to u trenu...NAv kako igra tako i prolazi iz servera u server ništa novo i ništa začuđujuće
ponosni član 1.Bojna-B.L.
pc brad&pitt PC
Mozes pricati o NAVu sta oces, al cinjenica je da je najdugovjecniji savez na hr serverima sa najvjernijim igracima koji su vecinom tu od samog nastanka saveza i sa najvise dignutih WWa. Pa ako smo tako losi i tako lose igramo, sta to za pravo govori o drugima?
Sam Drlja sa onom zavrsnicom nije utjecao na jedinstvo, vec smo iza toga digli 2 komada na s1. Da li se tko moze pohvaliti da se nebi raspali poslije toga vec izasli jaci? Rekao bi da ne. No mozds se varam, a mozda su u sumi...
Uređeno od strane Crnobog (01.06.15 um 21:37 Uhr)