prije svega pozdrav mojoj NVC ekipi, i isprika na nekom tipfeleru ostatku ekipe jer se javljam s autoceste st zg. Ovo danas je ispala evo pisemna forumu prvi put nakon 4 ili cak vise godina kad sam zadnji put igro hr server tad u smogovcima. Uglavnom super ispala akcija ali lako je mogla bit tropa nasmijesile nam se zvijezde izvid na namjesteni off kod radela, ljepo odradjeno fejkanje i nakraju nije moglo ispast lose glupo je sad pljuvat ptsp nav ili MiB kad nitko nezna kakve su odluke trebali donjet. Uglavnom samo da se zna da ovaj NVC nema puno zajednickog sa nekima prije iako ima dista pomoci od nekih igraca iz starog NVC okosnica je ekipa koja nikog ovdje ne zna i zadnji server je igrala prije 7 g i to na BIH serveru. Za kraj mi smo sx od starta dosli zabavljat i zarekli smo se da ni jedan off nece ici na ww jer nas ww ne zanima(jos 6 offova treba spucat a da to ne bude ww) i pomazamo PC samo zato sto ja imam neki poznanstava od prije i bili su cijeli server korektni i drzali su svoju rijec za razliku od nekih iz fanatik birki ptsp nav koalicija a i djelunu ko najbolja ekipa zz napit se ns kraju servera hehe.
p.s. dadozg jesi ti onaj dado iz smogovaca koji je vadetu maznio art iz njegovog kvadtanta kad se pricalo da je tipkovnica letila kroz prozor zbog tog