:101010:
jesmo se malo prepucavali, ali stari moj u šuplje se neda ulijat....
Mićo Dušanović hr foruma se lagano pretvara u Mirka Hrgovića pa spaja ne spojivo![]()
ps. Motorac može doč i tatpi kolko je šenjepu
pps. dogovorili smo da ti nećemo naplatit, ali nemoj okolo širit, to je tajna...
eeee sjetio se još nečega..
jel ti cura današnja gospođa ili ?? mislim kaj ti nije bedasto oženit protočni bojler???
Uređeno od strane cokolinozder (11.06.15 um 08:27 Uhr)
attila hun, pc samson, pitt bull, pc dalila, kill deBil, ćuki, kolerik, tigrica, tigrić, uzarena pahulja, šaum tortica, blaga kamilica :bic: pc glupko urac, hooligan
Jel su prosirili kartu na travinu na korde 900/900? Da znam dal da pocnem opet po travinu Ili ne!
Uređeno od strane Hexenkönig (11.06.15 um 09:02 Uhr)
Hexenkönig, D1 (2010 - 2011): Farm AG / Kralj Vjestica, S3 (2011 - 2012): VIP / mamina maza, S1 (2012 - 2013): Patuljci
Hexenkönig, S1 (2013 - 2014): Bipsici
evo da sam i to doživio da je dado postao vodonoša NAV-u hehe
potiho se šuška da se SC prodao NAV-u za pobjedu(na 99 lvl sklapaju savezništvo)
ponosni član 1.Bojna-B.L.
pc brad&pitt PC
prošli s1? Ring any bells?
Sad krivo nekome jer smo poslali sve na vas.
Akcija na fejk ww je bila neuspjeh, no isla je sa manjim offovima, i napravila kakvu takvu štetu. Prva akcija, kad smo vidjeli da NAV ne salje, poslali smo mi, i opet neuspjeh...Skupili ste 9 miliona deffa, dok mi imamo 30 % manje, u tren oka ste izasli opet na 99, odlucili smo i ovaj ostatak od 5 offova poslati, kad ste već jednog uništili (taraba) a drugog u vrijeme slanja offova i skoro obrisali(viking).
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
Uber off od Hlapica (bow)
Svi spominjete NAV, NAV..sto nije da PTSP&Co dizu ww? NAV samo uskace sa offovima, svaki server nekom drugom savezu (malo PTSPu, malo PCu), sad je valjda posteno da uskoci i SC&KRIKu..
Uređeno od strane Isabella_Este (11.06.15 um 12:26 Uhr)
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
Itko ima reporte najnovijeg rušenja![]()
Živio rad :cowboy:[/SIZE]