Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
Nemam naviku baš lupetati na forumu jer nema od toga neke koristi, ali evo samo mala napomena za dadu, tramaxa i ostale koji spominju zadnji s1 i da nam se dogodilo sad isto što i sc.
Ne, nije isto. Jednostavno. Mi smo sad primili SVE ww offove na serveru. A vi niste međusobno razmijenili niti JEDAN. Čini mi se da nije tako bilo zadnji s1. Možda sam pobrkao nešto? To je dosta velika razlika. I unatoč tome, mi smo još uvijek igri. Jednim dijelom mi je i drago da je tako ispalo jer mi to govori dosta o nama, ali i o vama.
I za kraj, ako i ne podignemo ww na 100, ne bih se mijenjao s vama ni u ludilu. Tako ne bih igrao ni da mi netko (moja žena koje MH) jamči da ću pobijediti. Jednostavno ne vrijedi. Ali, to je samo moje mišljenje. I velike većine mojih suigrača i saveznika.
ps - Dado, nemoj prizivati dolazak NON-a na kvadrant jer bi vam bilo svega. Nije što su moji, ali stvarno nisu loši :-)
proxima a.k.a. voljeni vođa, noob i demagog
dajte se okanite foruma i prepucavanja
bilo pa proslo
stalno neko nekakve duhove proslih servera zaziva
sjecam se da su nekima i ww oteli dok bili protiv vecine servera pa to ne povlacimo serverima daleko.
ko koga sta
procitao sam sad zadnjih 10 stranica foruma i iskreno mi je zao sto sam se upustao u to.
nadam se da se budu ofovi stavili da mozemo gledati i uzivati.
zamolio bih vas da prije nego sto kliknete postaj, jos jednom u miru procitate sto ste napisali
Gamacid je organofosforni spoj kojim se tretiraju nastambe životinja kako bi se uništili nametnici.
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
Prox nisi u pravu.
Pusa![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
Tolko placete da mi se ni neda objasnjavat o proslim i ovom serveru.
Ja uopce nevidim svrhu komentiranja proslog,predproslog,onog pred 5god...
Svaki server je prica za sebe i svaki savez ga odigra kako smatra da je najbolje i pokusava ne ponovit neke greske od prije koje su u tom trenu bile mozda presudne za dobit il izgubit server.
s-1 VaramZenu,Hercules,Koka&Pijetao
s-2 M&K
s-4 Bloom,Pik Dama
s-5 Disturbed