Pozzz to all,
eto ja bi htio cestitat pobjednicima,zahvalit se naravno SC&Krik savezu sto su me trpili cjeli server,necu ispostavljat pojedince da nebi koga izostavio pa da nebude zamjere,samo da kazem da ih nebi mjenjo ni za brdo karamela :101010:
Isto tako bi cestito PC-u na dobroj igri i izreko postovanje svim mojim susjedima iz PC,PiP-a koji su korektno igrali svo vrjeme uz sam moj acc bez nekakvih pokusaja napada (osim moje Sape koja je htjela uhvatit off sa drugog acc-a ali neuspjesno i Elme koji je uhvatio dio off-a dok sam bio odsutan).Tako da ja cu svoj off koji je bio uhvacen sa strane elma ali nedovojno ostecen da nebi mogo pravit stete uz 11k gotovih kata i pratnju slikat i ostavit za uspomenu kao i neki drugi kojima su ostali i nemjenjaju situacije oko zavrsetka jer nama svakako nebi donjeli pobjedu nego samo presudili ko ce pobjedit.
Da pricamo sta je moglo bit i sta nije je glupo jer u nijednom scenariju mi nebi zavrsili kao pobjednici,da smo katali nav bi njihovi offovi zavrsili na nama,a PC-u bi naravno onda u tom slucaju ostali offovi i naravno da oni nama nebi poklonili kao nagradu za katanje Nav-a server nego bi ga oni uzeli.
E sad nekome nije jasno zasto smo mi odlucili tako,da se nasi offovi ostave na WW-u od PC-a.Ja cu iznjet svoj stav kako ja gledam to i zasto sam bio ja za to da se rusi PC i ne Nav.Zasmetala mi je puno jedna stvar ali tek ovaj server sa strane PC-a,prosli server su dosli na S1 kao neki savez sa stavom da su dobra ekipica uigrani,potpisali savezništa sa jakim savezima i odnjeli server.To je bilo sasvim regularno,al su ovaj server stavili u opis saveza:
"2014. - Došli i na taj "opasni" s1 i sagradili ww čudo!
(S našim prijateljima ŠLAPAMA i PIP-om)"
Pa cemu se duvat pobjedom na takav nacin,zasto niste dosli sami i pokusali uzet server kad se nosite kao neka jaka ekipa,u broju igraca koji ste doveli na S1,a ne da ste potpisivali sa savezima koji su dugo uigrani i znaju kako se igra na S1.To vam zamjeram,jer da ste dosli sami i uzeli ga sa svojom ekipom ja bi vam skino kapu,u nekom slucaju i poljubio guzicu jer to nije uspjelo jos nikome.I zato cu napisat sledece kao stav SC-a:
"2015 dosli na taj "opasni" s1 i pokazali PC-u da i nisu tako jaka ekipa niti sa saveznicima da drugi nebi mogli odlucivati o tome tko nosi server"
ipak je to s1 server i zna se kako stvari tu stoje,uglavnom bez zamjere,to je samo moje misljenje,nikog nevređam kako rekoh,cestitke svima igračima s1 kao pobjednicima tako i gubitnicima na odigranom serveru,svima sve najbolje u RL vam sa dignutom glavom zeli vas Zgembo
:pivo: