Ajd onak iskreno. Porušili ste farme i gz i riznicu. Sek nakon vašeg napada djela mi hrana u GG. Off netaknut, tržnica netaknuta, skladišta i žitnice cijeli. I onda niste traljavo voloviHomeru pod bačeno onak usput. Ja se ne bi hvalio. Oke složili ste u sekundi tri igraca, ali loš izbor meta. Daleko je to od croppkill
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
I kad ti bu netko drugi bu rekao da si vol onda se buš ljutio
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
Nije 15 nego 14 manje bitno. A da ste mi skatali i tržnicu i žitnice, off bi krepao, Biserko. A ovak je netaknut
Da nemam arenu ko VI, onda bi se mogli loviti. A nisam vidio kad su krenuli, tak da niš od toga