Zimzeleni nemoj nas potkopavat,tražimo saveznike a ti vrijeđaš potencijalne.
Sram te bilo, ako je tko za društvo neka se javi. :luvz:
S&T, Gnjide , Sexovci, MiD, SC, Šlapice , Vallhala , IC , CD
Bilo nas je svukuda
Dual forum Lepi i Ivan
Lepi:Ivane ti si moj multić dual tako da mogu svima govoriti da solo igram
Ja sam kmet od Lepoga i ponosim se time
Upomoooooccccc
Farmaju me![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
3per acc je definitvno najveca kuja od acc.a na serveru, nema off na ++ kordinatama koji nije posjetio taj acc
crop rusen 3 ili 4 puta...svaki suport je rusen preko 5 puta do proslog cetvrtka. od tada je jos bar 2 puta svaki.
nakon 3 mjeseca ratovanja s neznanima i lomljenja offova i deffova snjima, vi odlucite napast 3pera da dokazete nadmoc ?!
acc koji je toliko na koljenima i nema vise utjecaja, jedino sto 3per igra na njemu i mislite da ste sada pobijedli ptsp ?
pa ajde budite face i zavrsite taj acc ko ljudi a ne govorit istri i morfu da oni nastave katat...
PTSP
Ma naravno mi smo im rekli. Koji utjecaj imamo jbt
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
kropič če bit i ostat sinonim otpora.I neče bit izbrisan.meni jedino nije jasno da se 8 ljudi nalijepi na nekog tako,makar znaju da bi mogli izgubit i izgubili preko dvije trečine ofova.koja je to poanta igranja.Pogotovo to nebi očekivao od roži i mog kolege crnoga pobornika poštene igre,iživljavat se ovako al ok,pa vi ste poznati po poštenju i nemate ama baš ništa sa slovencima
nisam se stigo prije javit...
treba neš i delat a ne se samo sprdat na travijanu...
pa evo prvo da čestitam offerima NAVa na uspješnom ponovnom katanju mog GG
drugo, nisam znao da je NAVu najveći domet katanje 3per-a, koliko smo dugo igrali zajedno mogli ste naučiti neke stvari o meni i mom načinu igre osim ako niste bili previše zauzeti sami sobom...
treće i najslađe za Mazarina...izbaci me više iz tih tvoj pukljavih usta jer me spominješ od početka servera, ne da mi se štuca nego mi se povrača, još jednom budi bezobrazan i dobit ćeš doživotni ban na forumu
lp
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy: