Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
normalno, iz više razloga
prvo, ni on nebi drukčije da može
drugo lagao je početkom servera, potpisao koaliciju
a treće izjavio je da nas je vukao sve servere do sada, pa red je i da se dokaže kak nas je vukao
četvrto treba se javno ispričati nekim ljudima za one odurne uvrijede što ih je polijepio, prvenstveno našim damama
a peto, to je već napisano sto puta i dosadan sam sam sebi
![]()
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
exAzriel,pričaš tu kao da ste VI-NAV slomili PTSP i da ste ih sami preorali,a zapravo su neznani jedini ratovali s njima ,a vi ste samo čekali u pozadini i čekali kad će u PTSPU nestat deffat i počeli napadat i katat i hvalit se okolo,dok neznani nisu počistili pola PTSPA vaših pravih napada tamo nije ni bilo. Offove necu ni komentirat kakve ste pokazali ( a niti jedan art niste pokupili) i jos ste ih pola zabili -ali akcija je bila uspjesna tvojim rijecima, lijepo je imat uvid u cijelu sitaciju,a jos slade smijat se tvojim komentarima jer su pola neistina i cista laz
( niti sam u NAVU niti PTSPU) Uzivajte.
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
ova igrica se odavno pretvorila u veliku vređaonu u kojoj se pojedinci izvrsno snalaze ... kao žabe u bari![]()
mislim da se zbog laži ne bi trebali prozivati..jer su neki doktorirali na tome..
a tko je koga vukao, nakon toliko servera odigranih zajedno, mislim da šutanje nekog kad je na podu nije odgovor![]()
više bi se cijenilo da ste fino nulirali i pokazali da ste superuber, ovako...dalo bi se raspravljati..
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
Neznas kakva je situacija bila i prema tome nebi trebala komentirati.
A drugo dosadna tema idemo dalje. Meh šutanje po podu. Pred jedno mjesec dana sam se zakucao u deff vise saveza. Pronađi i vidjet ćeš kak se ponasao dotični. Prema tome zaslužio je. A sad zamisli kak bi to izgledalo da je obrnuto. Ne Razgovaram više o tome
Uređeno od strane exAzriel (09.03.16 um 20:03 Uhr)
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
Uređeno od strane Isabella_Este (09.03.16 um 20:08 Uhr)