Zbog kojeg sela?
Zbog kojeg sela?
S&T, Gnjide , Sexovci, MiD, SC, Šlapice , Vallhala , IC , CD
Bilo nas je svukuda
Dual forum Lepi i Ivan
Lepi:Ivane ti si moj multić dual tako da mogu svima govoriti da solo igram
Ja sam kmet od Lepoga i ponosim se time
ma nešto je pobrkao....btw slovenci su pizdili na forumu dok nisu dobili po njonji,sad ni ronala ni smotka da nešto izjave po tom pitanju,u biti oni su razotkriveni da nisu baš takve igračine kao što su se predstavljali...
s1 Ševa
U čemu je razlika izmedju neznanih i natara? U tome da se kod natara nadje deff ponekad![]()
Hr1-Proleteri
Zovi samo zovi svi će sokolovi...
u kojem svijetu ja klikam sa slovencima, potpisan nnp, ne znaci da klikam sa njima nego da ne klikam protiv njih.
zadnja recenica nije prijetnja, svi koji se qrce kad tad sami sebi dohakaju, pogledaj samo wild i ptsp, gdje su ih egotripovi doveli, a moj savez "farmetina" se još nekako vuce.
a na kraju ce se vidjet koliko ce od sebe dat savez "farmetina", koji jedini nije organizirano dosao na server, al i dalje se drzi.
lp
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hr1 – Trevor, ex hr2 Vidi Pasa, Disperadun, ex hrx – Milka, ex ba1 – Mikula Mali, ex ba2 – golober, Collector, ex ba3 – Lolek i Bolek, hrx 2016/2017 - Haile Selassie
Sale brate znas koliko te volim ko brata ali samo bih te zamolio da ovo sto kazes "vidjeti će se na kraju koliko će od sebe dat",nemojte čekati kraj da bi pokazali nešta,bez zamjerke ali nisam vidio dosada niti jedan off huntersa u akciji,tj možda jesam jedan ali i taj je išao iza nomada.Koliko te poznam,a poznan te jako dobro i ako imaš utjecaja na svoju ekipu ne gljivarite
Toliko frend bez zamjerke
Hr1-Proleteri
Zovi samo zovi svi će sokolovi...
Dado je farma![]()
SC,PTSP, Deff&Bip,DARK™,VOK :lovju: exex s1-SC Fra Šime, ex s1-SC Dijana, hrx-Psyho_Team,s1- Vidoviti Milan
Nap je po meni isto kao savezništvo,ali ok svatko drugačije to protumači.
A šta se tiče farmetina, bezveze je prozivat ljude koje zapravo nitko ne zna.
Trenutno se puno manje toga dešava na serveru od očekivanog.
Možda bi neki potpis dodatni nešto promjenio???
Odnosno teško se i ima sa kime potpisat, jedan veliki blok, PC, Egoisti i Šlapice i NAV koji je odjednom
zadobio mir od protivnika Neznanih. Lijepo od njih ,dali je to proširivanje obitelji na vidiku?
S&T, Gnjide , Sexovci, MiD, SC, Šlapice , Vallhala , IC , CD
Bilo nas je svukuda
Dual forum Lepi i Ivan
Lepi:Ivane ti si moj multić dual tako da mogu svima govoriti da solo igram
Ja sam kmet od Lepoga i ponosim se time
attila hun, pc samson, pitt bull, pc dalila, kill deBil, ćuki, kolerik, tigrica, tigrić, uzarena pahulja, šaum tortica, blaga kamilica :bic: pc glupko urac, hooligan