Pa ,Veliki Vole, Pardon veliki vođo. Pogled na kaj ti savez liči, pa se zapitaj tko je ovdje redikul
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
AJ ne blamiraj se više.
P.S. nisu to uvrede ak si se sam tak nazvao
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
Gle papak. Na stranici prije, imaš crno na bijelo dokaz da si me osobno pozvao. Bit će falilo ti malo šamara. I ne znam kaj se stalno skrivas iza drugih, ono dosadan sam svima. Kaj, muda maca oaoala?
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hr1 – Trevor, ex hr2 Vidi Pasa, Disperadun, ex hrx – Milka, ex ba1 – Mikula Mali, ex ba2 – golober, Collector, ex ba3 – Lolek i Bolek, hrx 2016/2017 - Haile Selassie
koliko sam shvatila primirje počinje u ponoć sa petka na subotu, tj za nekih 7-8h
i završava sa nedjelje na pon u ponoć, ali vojska ne umire dodatna 24h, tj do ponoći sa pon na uto iako je moguće napadat, kao i svake godine u biti..
razmišljamo slat samo defere u akcije, pa je ovo prijelazni period..![]()
blagdani su tu, putuje se, tamo-vamo, s obzirom na akcije ostatka servera, ovo je i više no dovoljno offera u pokretu..![]()
Azri jel slavite Uskrs sa kolegema iz slovenijeusput srita Uskrs svima a moj sef 3per je veci gospodin od Ive Sanadera hehe
s1-S&T
Hrx-Striperi
Jesi stigao sa odmora? Kate čekaju
Nego kaj smo opet u koaliciji, prosvjetli me malo