Attila doso sam ti zapišat teren na kvart da se vidi ko je alfa mužjak
Attila doso sam ti zapišat teren na kvart da se vidi ko je alfa mužjak
ja mislim da se rudi bas sprda s ekipom tu, ili je totalno puko![]()
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hr1 – Trevor, ex hr2 Vidi Pasa, Disperadun, ex hrx – Milka, ex ba1 – Mikula Mali, ex ba2 – golober, Collector, ex ba3 – Lolek i Bolek, hrx 2016/2017 - Haile Selassie
Sretan Uskrs svima, gljivarima i gljivaricama i onima koji beru gljive :pivo:
Rudi je puko, oduvijek. Eno kokodače na Skype, IgM, a počeo je i tu. Lijepo rekoh bude danas kokodakanja![]()
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
Btw Rudi, hvala na komplimentu. Konj je naime plemenita životinja, vole![]()
s1 2015/2016 NAv u :lovju: i kaže on, pa nas svi kataju......Nemaš brige, mi smo slobodni zidari, svi nas ruše, a mi zidamo
EgoŠlapice čestitke na akciji, nema mira od vas ni u ovo vrijeme![]()
svima koji slave, želim sretan Uskrs..
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
totalno sam pukao,gotov sam očeš mi doč na sprovod?mala piz... katate mi suporte sa nevjerojatno smješnim offovima,prije toga obavezno izvid istra.istra eto ide na 4 sela sad i od njega napad na četri koja ste katali bjedo bjedna.Da ste došli danas ko ljudi u glavni grad ,bilo bi kolinje jebi ga sad sam gotov seronjo.koja bjeda rekoh lijepo da teut makar bio 4 napadač igrice nemre preživet kraj mene,jedino mi žao kaj nisam igrao of
Uređeno od strane rudlavi cezar (25.03.16 um 22:15 Uhr)