HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
Macaca odličan off, svaka čast.
Masai dobar također.
Dado kad nisi aktivan, ne farmaš i ne napadaš nikoga čemu EI? Malo je falilo da svi kataši budu fejkovi...
Moram priznat da je i mene iznenadio deff u ww, ako šlapice ovako nastave klikat deff iduće godine ćemo ih i službeno stavit na profil kao naš wing...
SC - Barlog, Nights Watch, IBZ, Vikings
EGO- Let's Rock
EGO- Vikings
Nista od slikanja... Za kraj rusim nas zid![]()
ima li kakav hof??? stavio bi ja svoj al neigram............. :p
exS3-Tal shiar/exS1-Tango & Cash/comx2-Mio & Mao/S3-Kraljica Majka/S4-Žile1LWG exS4-PC Perla/S4-PC Žile/ S5-Loop-/S1-Staljin&hića/exS1-PD husky
Ne znam tko je tu kog izradio,ali Nomadi su poslali par svojih lijepih offova, PC dva, a Neznani ništa, izgleda
da se netko ili preračuno ili da nas je netko podcjenio. Sve u svemu sa jednim poštenim ovčarom i možda kojim offom koji
ipak čuvate skriveno moglo se tu nešto i napravit,ali opet ispucaš sve i onda samo molitva pomaže.
Mislim da tu najviše Nomadi popušili, ipak su poslali nešto što je i napravilo štetu.
S&T, Gnjide , Sexovci, MiD, SC, Šlapice , Vallhala , IC , CD
Bilo nas je svukuda
Dual forum Lepi i Ivan
Lepi:Ivane ti si moj multić dual tako da mogu svima govoriti da solo igram
Ja sam kmet od Lepoga i ponosim se time
Msm da nasih pet defera najboljih iz egošlapice ima više defa od svih iz neznanih garant? čak se usudim u plaću kladit,smiješ ti šapa?
P.s okladu sam ja pogodio,rekao sam da nitko nece rusiti mnogoOcu pivo na okupljanju
![]()
Uređeno od strane zimzeleni (29.06.16 um 23:20 Uhr)
Hr1-Proleteri
Zovi samo zovi svi će sokolovi...
A cuj, ako na izvidu vidis 6m defa, na to dodas jos recimo 4 da ce se pojacat, a protivnik dovuce 14m, mislim da to nije podcjenjivanje. Zasto spucat kojeg ovansa i nerusis nista. I ako ovo nisu posteni ovnasi onda ja ocito neznam kako of ovnas izgleda. Budemo valjda vidili uskoro.
Sim je radjen na 10m defa. I po tome bi zid iso na 0 i ww 10 levela.
I to kaj kažeš, ovnaši su dobri fali jedan,možda luciferka ili žile, napravila bi se dobra šteta. Ali nakon par offova svi još drže kojeg asa u rukavu.
S&T, Gnjide , Sexovci, MiD, SC, Šlapice , Vallhala , IC , CD
Bilo nas je svukuda
Dual forum Lepi i Ivan
Lepi:Ivane ti si moj multić dual tako da mogu svima govoriti da solo igram
Ja sam kmet od Lepoga i ponosim se time
I da nemate zida kate nepucaju bas kako bi covjek ocekivo mjesto 1 levela bi rusile 2. A Luc mislim da te razocara malo ofom, da je klikano od starta za ww bilo bi puno bolje. Kasno je krenio pa kolko bude bude. Zile mislim da je nakliko ljepo. I prosli server je bio jako ljep of. Od teuta me jos zanima tramax sta je nakliko to ocekujem isto ljep of.
Bude tu jos dosta dobrih ofova za vidit :cowboy: