Cestitke egoslapama na zasluzenoj pobijedi![]()
S1 - ScorpioCRO // dežurni krivac PiP-a
Egošlape uzele server...čestitam
to je samo još jedan dokaz da je Rudin deff NESALOMLJIV isto kao i od ostatka PTSP-a
hehe..zaista zasluženo
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
Cestitke ego/slapama na pobjedi. Cestitke i protivnicima na aktivnoj igri cijeli server, mda nadao sam se vecem otporu kroz server. Nadam se da se skupite jaci iduci server. Imate stvarno odlicne igrace, valjda neki od njih uskoce i malo bolje posloze igru za sljedeci puta. Najlakse je rec ja necu vise igrat, ili prec u drugi savez. Dobar savez treba i pregrmit losije periode. Barem ja to tako to vidim.
Sto se NOMADA tice, mi smo zadovoljni s nacinom na koji smo odigrali server. Vjerujem da smo napravili ekipu koja se moze nosit ravnopravno sa bilo kojim savezom na buducim serverima.
Cilj je bio okupit vodstva od nekoliko saveza, kako bi svi skupa imali manje posla oko organizacije i planiranja igre, okupit aktivne igrace te doc organizirano ratovat sa mocnim PC. Vecina saveza misli da su NOMADI u biti NON, sto nije ni priblizno tocno.
Od NON-a u nomadima je ares i mozda 2,3 igraca, ostalo su igraci iz nekadasnjeg TNT,RARE,fanatika te igraca sa drugih servera i iz drugih saveza sto su se pridruzili kada smo skupljali ekipu, uglavnom po preporuci nasih igraca.
Zelim se jos zahvalit svim savezima koji su nam pomogli kroz WW fazu i tokom igre, a posebno RARE te L.V. savezu bez cije pomoci bi NOMADI imali znatno vise problema u kasnijoj fazi igre.
Zelim ugodan ostatk ljeta svima, nadam se da se vidimo i na jesen.
Čestitam Egošlapama na zasluženoj pobjedi!:pivo:
btw jel netko zna kad bi mogao početi sljedeći hr1?
hr1- 2011/2012/2013- Mr Einstein4
hr2- 2012/2013/2014- Mr Einstein4 Jr/ DX Dr. Falanga
hr5- 2014/2015- Poskok&Einstein
hrx- 2016- Mr Einstein4