Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
Sami ste do kraja..ok možda se slučajno preklopilo par puta da je nav izviđo za neznane ili ispitivo kakav je deff unutra itd...možda su to samo slučajnosti...ali pošto sumnjam da su to slučajnosti to dovodi do sljedeće točke a to je da ne da niste sami nego imate cijeli kvadrant NOMADA (NoN) iza sebe koji dolazi u koleraciju sa vama preko MOST-a (Neznani)
a ja fakat neznam si ti vidio kakve tučnjave ali popišam se ja na tih par katanja a rep ni kojem slučaju nije podvinut. Neki ljudi su tražili da se sve stavi crno na bijelo, ja poštujem legitimitet i nemam što skrivat za razliku...
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
O moj boze daj prekini sa glupostima, ako ti kazem da NAV nece potpisivati ni na stolu ni ispod stola sa nikime onda znaj da je tako i nikako vise. MM je davno vec isao u savezu da smo do kraja sami i da ce tako i ostati. Rekli smo svi da cemo rijesiti racune koje imamo s vama i to je to. Sa Neznanima se od pocetka lupamo, sa Bloom sam probao dogovoriti da ne potpisuje ni s vama ni s nama vec da nam pusti cistu borbu, s NoN nisam niti jednu poruku izmjenio. I gotova rasprava, besmislena je. Napravili ste sta ste napravili i rijecima i optuzbama ne mozes negirati to, artevi jos ni blizu nisu tu, vise niste sami i s time ste samo pokazali koliko ste mali.
Npr zato kaj si se sakrio iza megakoaliciju.
Npr zato jer se bavis lažima.
Npr zato jer ti nitko ne vjeruje.
Valjda ti je to dosta argumenata
nisam se nigdje sakrio...tu sam di jesam
ne bavim se lažima, ja iznosim samo svoja mišljenja..bila ona prava ili kriva to je na čitaocu da prosudi
nitko mi ne vjeruje..ovo komentiram kao subjektivno mišljenje jer da mi nitko ne vjeruje nebi bio dio vodstva PTSP saveza
ne samo da nisu argumenti nego ekspresija mržnje ali dobro će nam to doć u ovoj igri
aj uživaj
lp