zadnji post od mene na ovu temu...
http://prntscr.com/9o4uyt
lp i laku noć
PS a ti ćeš me pafke čut
zadnji post od mene na ovu temu...
http://prntscr.com/9o4uyt
lp i laku noć
PS a ti ćeš me pafke čut
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
Ovo je kaj? Kaj opet bulazniš? Dokaz da radiš off, i braniš se od izviđanja sa 5 izvidnika?
Ajd da se i ja javim kao vodja wilda,nadam se da smijem
Na pocetku servera javio mi se 3per i crnobog jedan iza drugog,odbila sam oboje,javili se neznani,odbila sam i njih. Onda smo dosli do toga da cijeli kvadrant lupa po nama,malo sam citala vase postove,doduse ne sve,ali mogu potvrdit da su neznani i nav isli zajedno katat moja dva igraca... Jedan je sizif,a drugi sprq ili kako vec ,ne pamtim nickove,no stvar je u tome da sam sa svojim igracima zajedno odlucila da idemo u saveznistvo sa ptsp i pipom jer zelim omoguciti svima mojima iz wilda da prezive jer braniti se od 500 aceva na kvadrantu sami je nemoguce i to svi dobro znatedakle mozete me pljuvat,tracat il sto vec,ja sam gledala na dobrit ljudi u svom savezu...
Hvala lijepo na slusanju![]()
s-1 VaramZenu,Hercules,Koka&Pijetao
s-2 M&K
s-4 Bloom,Pik Dama
s-5 Disturbed
Tko je iz NAVa katao nekog iz Wild, i čemu opet laži?
Btw toliko Vam je svima stalo do borbe protiv neznanih, da su PiP i PTSP upravo krenuli na nas. Pa lijepo ste istaknuli kandidaturu, da ono što smo mislili poslati na neznane, sad šaljemo na druge mete. A sad kad već imaš patetični ovakav govor, budi ljubazna, pa ponovi ovdje od riječi do riječi nemoralnu ponudu što je danas upućena u NAV. Unaprijed zahvalan
Ja neznam kakva je to nemoralna ponuda bila upucena NAVU niti me zanima,a ti ako mislus da je treba vidjeti pa nalijepi brate mili,i btw tko si ti uopce?
s-1 VaramZenu,Hercules,Koka&Pijetao
s-2 M&K
s-4 Bloom,Pik Dama
s-5 Disturbed
Mazarin, ako te baš zanima. Dakle tko je koga katao?
Dakle čemu laži?
Da,baš je velika razlika između 600k i 900k na minusu 4-5 miliona ,između ostalog..daleko je to od mog WW-a.
Nema razloga da ne budemo dobri, samo sam mislio da Wild i PiP ne budu tako lako koalirali sa ptsp ili Nav.Svakako ostajem pri onom mišljenju sa pocetka servera,da jedini logičan izbor za vas bi bio PiP za saveznistvo,sto ste i dobro odabrali.
Ali ptsp,koji je najavljivao dolazak na +/+ sa 100% offera u savezu,bez deffera te brisanje NAV-a....bez komentara![]()
Uređeno od strane sbk83 (10.01.16 um 02:09 Uhr)