Ronale dva ista reporta, bar to nauči postavit kako triba kad fejkove nemoreš![]()
![]()
Evo Pupke moja greška posipam se pepelom.
:pizza: A o kakvim fejkovima ti to. Ja sam pacifist nemam vojske
:vampire::girlw:
A ono,bas baš dosadan,sreća ima brzih servera pa se krati ono sta mi fali ovdje.. Iako me gazda na hr1 uvjerava da je to zato jer sam većinom klikao brze,nekako se ne mogu oteti dojmu da na serveru ima previše kalkuliranja a premalo vajde i nekako ave više vjerujem u to. Ostaje vidjeti sto nas ocekuje poslije artova. Pafke me oduševljava,klika u ptsp a zafrkava vodju saveza,muda velika ko leveli njiva kod murpheusa![]()
Hr1-Proleteri
Zovi samo zovi svi će sokolovi...
a šta si ti skužio...par puta iznevjerio SC i odmah odustao od velikog SC-a...da si frajer držo bi se SC-a a prodavat patke da nećeš više igrat da se ljudi ne nadaju SCu koji bi ponovo popljugo server pa rađe se priklonit nekome da netko drugi bude kriv za uspjeh/neuspjeh..
tak da nemoj drugima popovat...
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
Poludio forum napokon,to prošla čista srijeda pa svi talabaju po mesini napokon :cowboy:
I ja velim tko može živiti na ribi svaka mu dala :staklenka:
Hr1-Proleteri
Level njiva kod Morpheusa je puno viši ko level kod tripera. Al kod tripera nema frke nema više ni koga da hrani:party:
Sta ti decko dragi pričas
Cime sam ja to SC iznevjerio?
Ja nisam odustao od SCa nego smo svi odustali od traviana
90% igraca iz SCa ne igra na s1
A dosao sam tu igrati samo zato jer me nikolina nagovorila
A moj SC je svemirski brod za tebe(nije se tesko prisjetit svih onih oranja po +/+)
Puno vrijedi vise to nego osvojiti server uz pomoc drugih kao vi...
Ja cekam samo da obrisete NAV kao sto ste obecali
Ne budete ni sa koalicijom to postigli
Uređeno od strane sbk83 (11.02.16 um 01:20 Uhr)
Na stranu sada tripera,slučajom okolnosti imam tri slovenca u mojoj ekipi na brzima,dva igraju redovno vaše sporaće,i više manje vas nitko ne persira mnogo. Bitno mi da mi više niste nepoznanica,tj zelim reci bez uvrede naravno,da vas je server po mom mišljenju mnogo više uzdigao nego što zapravo sami vrijedite.
Hr1-Proleteri
Dečki nemojte se svađat. Ajmo mi jednu o ovoj ribi. Gdje to raste da i ja uhvatim jednu :staklenka: Ova moja nešto neče dat u zadnje vreme pa mi treba nova:mothergoose: