Bar su Igm cestitali..a bolje da nema foruma nego ko s1 forum
Bar su Igm cestitali..a bolje da nema foruma nego ko s1 forum
s1-S&T
Hrx-Striperi
s malim zakašnjenjem čestitke pobjednicima na pobjedi
(pvt obaveze su ipak ispred svega imaginarnog)
s obzirom da mi je graditelj obečal da me bude nalupal na travianu dolazim na jesen da mu ispunim želju
mislim da je vrijeme da me neko nalupa i napravi farmu od mene
upsss :blackeye: ja volim da me se farma
uglavnom na jesen se opraštam od traviana pa očekujem sve ine protivnike željne dobrog fajta da dođu da me nalupaju
nadam se dobrome odazivu a moje kordinate su prve na kojima sam zaigral hrx pa se vidimo tamo
nadam se da i ovaj forum na jesen bude aktivniji da uveliča dobar fajt
život ipak nije poštenpala::andjeo:
Ima i viska
s1-S&T
Hrx-Striperi
i sad da mi pogađamo na kojim koordinatama si igral prvi puta? budi toliko hrabar i reci, dolazim tu i tu, i regat ču se pod nickom tim i tim.
budi konačno toliko fer i pošten prema sebi i drugima pa izaberi sam koordinate i dođi pod starim nickom kao svima dobro znani tunto.
ako se ne sramiš sebe i svojih postupaka, onda se nemoj skrivat iza raznoraznih lažnih nickova i lažnih skyp imena. budi jednom kak se to kaže, pravi muškarac...jer dosta si se skriva iza leđa drugih igrača ili ženskih suknji. :tough::tough:
a nadam se da si konačno shvatio da se od laži nemože sagradit carstvo, samo mala stračara slična onoj koju je Crnoja gradio
živ bio još sto godina
p.s. dovedi i onog lajavog narkomana, da i njega u paketu sa tobom demoliramo :tough::tough::tough::tough::tough:
Cestitke pobjednicima
Vidim i dalje ima nadobudnih.....
:master:
ljepo dođeš do mene naručiš si pificu sjedneš za moj laptop i čitaš i sve imaš u orginalu
nema prepravljanih kopija
kužiš?
pa sad si igral u savezu gdje pojedinci imaju od 2 do 5 skajpova
pa nije to moj patent :blackeye:
bugsy svakome njegova djela na ponos i svatko se treba znati nositi sa svojim odlukama
ja se sa svojima znam nositi kakve god bile moje su :pivo:
iako se tvoje mišljenje o meni promjenilo moje o tebi nije vidimo se na jesen :pivo:
ja na jesen dolazim sam ekipa se bude sakupila na serveru uvjek neko ima da igra
pa ko jači taj kači :tough:
a ja dolazim ispuniti svima želju da me nalupaju :tough:
ps
a suknja o kojoj pričaš meni nije omogučila ni jednu izgradnju WW sadašnjem graditelju je :na karte:
život ipak nije poštenpala::andjeo:
@ tunto
jesi se i raspisao kada je kraj servera a čestitati si mogao za slijedeći božić.
gledao sam i bio djelomično u ekipi koja te je razvalila kao beba zvečku,
sa 10% snage i razumijem što ti je ovo teško palo.
p.s.
sale, daj kakav akaunt, da treniram prstiće za com. :air kiss: :tough:
dario - corto maltese, ѕριη® for ever.
da u pravu si, igral sam u pobjedničkom savezu jedno određeno vrijeme i ugasio sam se. pitaš se zašto? zbog likova kao što si ti. nisu ni oni svetinja, ima i tamo smradova koji se prikazuju da su fini a to nisu niti če ikad biti.
vidio sam kuda to vodi, tj osjetio na svojoj koži, pa sam se radije ugasio da ne smrdim na govna. imao sam uvid i pomogao sam par dana isklikat svom vjernom pratitelju koji me nikad nije zeznio, al to je bilo to.
i dok budem dolazi na server, doči ču sam na svoje stare korde (-/+) i reko sam i tebi i njima, svi imate na leđima metu od mene:tough:
toliko od mene do skorog viđenja....
Lp svima
Uređeno od strane Bugsy (05.05.16 um 14:20 Uhr) Razlog: inspiracija