Pa nemres od vodonose server izgubiti![]()
![]()
Pa nije dado vodonosa, on je nas odlican glasnogovornik![]()
Nego kakve su procjene, hoće li PTSP dignuti WW na 100, kako ovo sve ide, mislim da imaju izgleda...![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
pljuvačka koalicija=slika i prilika tvog voljenog PC-a u kojem si godinama igrao i pljuvao ostale po forumu
počevši od Šlapica, Uskoka, BOPa, Guerille, SCa,Harda, TNTa, NAVa, PTSPa, KRIKa, kovinog SC-a, NONa(sadašnjih nomada) NVC-a i da ne nabrajam dalje saveze koje si vječno pljuvao po forumu.Zapravo popljuvao si svaki savez protiv kojeg si ikada igrao(čak i neke u kojem si igrao, pa otišao dalje)
a te floskule sa skypea prodaji nekom drugom, pozvat ćemo te na iduću cugu, pa upoznaj desetak igrača iz saveza, pa budeš vidio koliko im je bitna pobjeda na serveru.
Spoznaja da ste morali udružiti čitav server, sve saveze servera protiv 100 igrača je dovoljna.(Identična situacija kada je PC izgubio s4, pa si negodovao po forumu kako su svi udruženi protiv vas)
Pošto obraz DADO?
Uređeno od strane sbk83 (17.05.17 um 08:54 Uhr)
Nemogu reć koliko je kome bitna pobjeda u vašoj koaliciji, mogu reć za one koje sam osobno upoznao počevši od tebe da bi guzicu dali crnom vragu za lvl 100 čudo
a šta se tiče naše koalicije nju ste stvorili vi sami nitko drugi i ta koalicija nebi bila da se nije sa vaše strane pokazivala tolika prepotentnost i plitkoća mentalnog stanja ..(čast izuzecima)
Uređeno od strane aress (17.05.17 um 10:18 Uhr)
Aj ne pricaj gluposti i prolistaj malo forum.. Sapa vam je pocela pisati da ste pikseli tek oko arteva a vi ste deffali slovence vec 50i dan kad smo isli s prvim selima na njih, a s navom i lv-om ste jos od proslog servera. Grupacije na serveru bi bile potpuno iste i da nema piskaranja na forumu, tak da ne kakaj
Neznam ja sve šta je bilo prošli server... A mogu reči ovo: Neznani ove godine dolazili su samo zbog vaše prepotentnosti i glupog ponašanja. Ovo je razlog da su doveli novih 50 igrača i se opet registrirali. Ovu "koaliciju" napravili ste vi, ako bili bi neki od vas sposobni normalne komunikacije bez neumjestog vrijeđanja protivnika onda sam siguran da ove koalicije ne bi bilo. Dobri ste igrači i dobar savez, ali po tome što sam do sada vidio nemate vi nikakvo pravo ponašati se kao nešto specialno, jer to stvarno niste.
Na kraju, ako vam se ova situacija ne sviđa, boli mene... Ovo što ste si sami skuhali morat ćete i pojesti sami, čak i ako je smeđa i smrdi![]()