ja sam do sada vidio da se samo koalicija neznani,nomadi i nav potrudili oko pripreme našeg wwa za pobjedu ali dobro ako i šapa planira oko pripreme našeg wwa za pobjedu neka...svaka pomoć je dobrodošla
kod nas kad svaka kata opizdi po wwu lete konfete po svukudkao da smo pobijedili...hahaha
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
HEG, 3K, MiD, Valhalla, C.D., NAV, PTSP... :cowboy:
Sramota je kaj ste napravili 2 akcije cijeli server i onda pisete kak je dosadan server. Stali smo s akcijama jer ne mozes sa 20 offera napadati koaliciju od 300 acca, koliko god fejkova da posaljes jedan tim cete uhvatiti a u meduvremenu vasi offeri gljivare doma i stancaju ww offove.
Prosli server kad je bio posten fajt 1 na 1 ste osramoceni, isto bi se dogodilo i ovaj server da nismo sami protiv svih.
Uglavnom vidjet cemo sve kroz mjesec dana, neda mi se raspravljati.. Mi smo napravili prvi potez, sada je na vama red, bumo vidli kaj cete napraviti
btw nadam se da ce nasi offeri lupiti na neki deff u ww-u, valjda vam nebu sve pomrlo![]()
![]()
Odem jedan dan na put i forum proključa k vragu
@Tramax
Ako već daješ brojke onda daj pravilno a nemoj lagati ovaj napaćeni narod.
Ima vas oko 180 u koaliciji,a ne 100
Igraš na nekom acc to je ziher
PC je nadrapao jer smo tad bili prejaki za bilo koji savez jedan na jedan
Vi ćete nadrapati samo radi omalovažavanja,vrijeđanja i psovanja na forumu,ako izgubite server koji bi po kvaliteti realno trebali dobiti možete zahvaliti samo šapi,frigidnom i Gracu..puky je malo kasnije počel
Ostatak servera se spojio iz inata tek nakon silnih uvreda i iskreno u savezima Neznani,Nomadi,NAV,L.V. vlada mišljenje da je tak svejedno koji ww digne stotku samo da nije vaš
@Grac
Rekao sam ti već da je moje vrijeme predragocijeno da bi ga trošio na pogrešne ljude
Pusa
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
gubis ga ovde svakodnevno na nas.. pa mozes se pojavit i to sve rec uzivo valjda.. il si tolki jadnik?? kriplu nerazvijeni