Sada sam ko Dado pricam sam sa sobom, bome nije to ni lose, konacno neki inteligentni razgovor..
ma kud bi bilo tvoje
to je od andraž pande ne od tebe
neznam,uvik ta prica...ako mi skatamo nekoga neaktivac ako banaju nekoga a ima 200-300k deffa neaktivac...triba malo korigirat pricu
poznati neznani po postenju i dijeljenju passworda medju sobom...ne triba besplatni to spominjat culi smo i mi
samo mi gledamo sebe ne osvrcemo se na protivnika...a ako vas uhvati uhvati,samo nemojte bit previse pateticni pa pricat o nekoj uroti
Uređeno od strane Ebony (02.06.17 um 23:54 Uhr)
Koliko znam dobili su ban trije igrači, jedan gde je vlastnik neaktivan več 2-3 tjedne, jedan s 200k defa kod kuče i još jedan s 100k defa kod kuče. Kod svih razlog je bot/skripta, al ti igrači nisu ni čuli za ove stvari.
Nemam ništa protiv ako se kaznuje igrače koji krše pravila. Možeš pitat N50, nisam bio prijazan do njega ni prije bana, poslije njega pa još manje. Al ovde vidim da može ban dobit i ljudi koji nisu napravili ništa protiv pravila.
http://travian-reports.net/hr/report...61,7109072292f
Pa ste prvo pokušali izvidit da vidite ako se isplati poštenog igrača bannat?![]()
[QUOTE=frigidna muflonka;1031957]aha na snazi je belosvetska urota protiv vas slovenaca i prirepaka...
prvo smo bili crvi, pa onda pixeli, sad vidim i prirepci, vrijeđali ste prvo dadu, pa ste krenuli vrijeđati i admina nikolu, ja ne znam gdje je kraj, možda da probate i ove u minchenu, samo požurite ako mislite da vam pomognu da pobijedite...hahaaha![]()
Ma pripremo sad pad servera kroz nedjelju-ponedjeljak... pa da vas vidim kak ce te ta offove poslati