javio se veliki čuvar arteva
pošto obraz, atilla? jel i njega cjeniš isto samo jednu pivu il je on jeftiniji? jesi uspio prodat ovaj server koji art ili suigrača?
- ja sa gracom nikad nisam imao problem....baš mi je drago da si i ti promjenio mišljenje:
https://prnt.sc/fgh2oi
btw: da se nepomisli da ja ovdi nešto branim dadeta(i pafke i rudika su mi bili draži i vjerodostojniji u izjavama)
Morlok
a u pm.. još jedan limitirani, samo s ovim su zrende igrali kad je ispal babici iz ruku
za razliku od tebe uber mega offeru...
Mata je došao na cugu i sve smo raspravili kao što to ljudi i rade za razliku od vas kromanjonaca koji samo znate lajat, naravno pijan kao ruska kujica... inače ste manji od makovog zrna
opet bo?!![]()
smiješno mi je kako te nije smetalo( a i Bossa ) na početku prošlog servera Šlape slale deff kad su Nomadi dizali napade na brus vejn prvi put, pa defali mene drugi put
to je sve ok, a kad daš čovjeku art na 30 h onda si pička??
i pitaj proxa za bo primatu ograničeni
isprike svim majmunima, to mi prvo palo napamet
pozdravi stručni stožer muha koji su okupljeni oko tebe, pripremite se malo bolje![]()
Uređeno od strane frigidna muflonka (06.06.17 um 13:55 Uhr)
Željko Rak Kroata...
dadet( hahahaha) kakav god da je, i da mu ne daj boze zatreba, zasluzuje puno boljeg odvjetnika od tebe
Ajde kad se me se vec sjetio, da me ne zaboravis tako brzo
Zeljko pocela sezona, jesi nabavio dovoljno vazelina i sta vec koristite za podmazivanje??
I nemoj se opet zaljubit u rusku kolegicu, ona je tu samo dosla odradit sezonu pa ce nazad za Omsk
Sredi se sad treba zaeadit a cesce sam ti ja napameti nego milokliz u paku, a to ti nece bit dobro za tekuci..
Ili mozda preko ljeta mijenjas ime u Zeljka, u tom slucaju isprike
Uređeno od strane frigidna muflonka (06.06.17 um 14:27 Uhr)
Sljedeci...ma kaj k. sljedeci
Rak os betlat???
Evo ja prvi krecem
Jen, dva jen, dva..
Pa kaze
Zeljko Rak ga voli primat u pak,
to mu je mrak,
misli da je jak,
a najveci je shooo
pakkkkk
Tvoj red![]()
Uređeno od strane frigidna muflonka (06.06.17 um 15:09 Uhr)