imaš pravo,ja sam piksel,a vi ste svi extra uber gračine

Svako ko je igrao samnom zna kakav sam igrač i da dajem sve za savez...
istina jedan ww off sam napravio i to zahvaljujući najviše dualu i siterima jer jednostavno meni ova ogrica odavno NIJE na prvom mjestu u životu i nikad nisam patio na to da ću biti extra faca sa ww offom
Jedan server sam patio na pop pa kad sam potrošio 25000 golda da bi uzeo prvo mjesto po popu sam sebi sam se smijao kolika sam bio budala,ali imalo se i moglo se....
svako ko ima obraza to će priznati,a većini vas ne odgovara kaj nemam dlake na jeziku i kaj s ene uvlačim već pišem sve kak i je....
popljuvao sam one koji su zaslužili,nikad nisam pljiuvao po najvećim savezima u kojima sam i ja igrao HEG,HOS,LZN,PC..a to su sad i NOMADI za razliku od vas pravi savez i pravi igrači te ljudi

to su bili savezi i igrači....
uostalom vrlo skoro prestaje moja travian karijera pa samim time i forum karijera i onda možete i dalje živjeti u svom imaginarnom svijetu gdje cvatu ljubičice,a serete iza leđa jedan po drugome di stignete i kad stignete
atila niš ti ne mečeš,nemaš ti kaj metat

jedino kaj imaš seljačko ponašanje u rangu djeteta sa poteškoćama u razvoju
adio,ovo je moj zadnji post do katanja vašeg ww kad ću ili vam čestitati na osvojenom nezasluženom serveru ili ću se poštenski ismijat iz vas
a sad se dalje busajte u prsa