op,op,kreće šlag server balkana
op,op,kreće šlag server balkana
Hr1-Proleteri
Zovi samo zovi svi će sokolovi...
Nemoze nitko rec da je ptsp bia porazen od strane Nav-Neznani 3peru je crop vise puta bia unisten al uvik se vraca jaci a tek koliko je offova skinuto u njega da ne pricam
Hr3 Sokol S1 SoAz
Sada kad neće biti na serveru PCa i Neznanih, ima jaci Ptsp šanse protiv egoslapam
a da ne pricamo tek kako je rudika kod tripera u cropu izgubio izmedju 17 i 22 miliona deffa
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hr1 – Trevor, ex hr2 Vidi Pasa, Disperadun, ex hrx – Milka, ex ba1 – Mikula Mali, ex ba2 – golober, Collector, ex ba3 – Lolek i Bolek, hrx 2016/2017 - Haile Selassie
Haha pola od tog defa je sam mazarin razoria sa mega offoma vidit cemo kako ce bit ovaj server sa takim legendama
Hr3 Sokol S1 SoAz
SC,PTSP, Deff&Bip,DARK™,VOK :lovju: exex s1-SC Fra Šime, ex s1-SC Dijana, hrx-Psyho_Team,s1- Vidoviti Milan
Hvala Dado na najavi.
Nijebitno, tvoje mišljenje nije bitno.
Ovaj server budi ti na kontra strani, pa nam pokaži kako se igra.
Ne sjećam se kad su svi WW offovi sa servera završili na jednom WW koji je na kraju pobjedio,
tak da samo ti klikaj svoje piksele i nadaj se da nisi protiv nas jer će ti slika postat mutna.
S&T, Gnjide , Sexovci, MiD, SC, Šlapice , Vallhala , IC , CD
Bilo nas je svukuda
Dual forum Lepi i Ivan
Lepi:Ivane ti si moj multić dual tako da mogu svima govoriti da solo igram
Ja sam kmet od Lepoga i ponosim se time
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hr1 – Trevor, ex hr2 Vidi Pasa, Disperadun, ex hrx – Milka, ex ba1 – Mikula Mali, ex ba2 – golober, Collector, ex ba3 – Lolek i Bolek, hrx 2016/2017 - Haile Selassie
ja znalo da mi došlo bumo
i sve znamo za pobijedilo vas
UVIJEK SAM TU BILA, RASPOLOŽENA SAM ZA PRAVU LJUBAF:cvjetic: