zašto bi itko igro za malagu, ako ima poziv iz barce!?
zašto bi itko igro za malagu, ako ima poziv iz barce!?
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
a vi ste i dalje malaga..
dado, ti si nenadjebiv!
ova situacija me neodoljivo podsjetila na tvoje likovanje kada je pisi (u fazi dok si se uvlacio voljenom) dominirao na serveru rekreativaca i duhova* (s6):
(ovo sam na brzak iskopao)
kuzim da se svi mi manje vise trudimo tjerati vodu na svoj mlin, ali stari moj ti pretjerujes iz servera u server.
prije se to mozda moglo zvati trolanjem, ali ovo sad vise nema veze sa nicime.
pogubio si se totalno...
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib
i ti igrači iz nekad poznatih saveza sada čine 'creme de la creme' sadašnjih igrača travianamislim da je dvolično pričati da ovo klikaš 9 mjeseci i da ne želiš odnijeti pobjedu..u tome i jest čar, pokazati najbolje od sebe, off, deff, akcije, artevi i na kraju okititi se uzetim serverom..jer džabe ti budeš najbolja ekipa na serveru, imaš najviše akcija i najbolje sve ako na kraju ne uzmeš server, ipak se na kraju računaju samo pobjede...a hoće li se netko nekad sjetiti nekog saveza koji je bio najbolji pa na kraju posaugao, teško...
zbog zabave isto tako možeš igrati i na S6 ili recimo šah ili belu, to je isto zabavno...
igraju se i drugi...i ne vidim da njima nije zabavno..zapravo, upravo suprotno...
"kremu" traviana sam spomenula ja, i nemoj se hvatati za tu riječ jer će ispasti loše, a to nije bila poanta..nisam ja rekla da ti i tebi slični ne znate igrati, samo da niste u istom rangu..
oni upisali pobjedu, vi poraz, tak da na isto dođe..win win situacija..
ja volim oba ta kluba, ali nažalost ne možeš ih staviti u istu rečenicu..i rang kluba kao što je Real je opet space shuttle za neke![]()
Napadač tjedna
Rang Savez Bodovi
2. NOMADI 130146
bome ste na naslovnici.. čestitam..