nemoj tako sad će i tebe proglasiti pikselom,za šapu svi koji igraju ovu igru usput su pikseli...ovu igru moraš živiti,kakva piva,kakvi bakrać,kakav posao,kakva obitelj....
moje osobno mišljenje je da svaki savez na serveru ima vrhunskih igrača jer ovo nije SF već obična strategija koja je nekad nagrađivala potrošeno vrijeme,a sad nagrađuje potrošene pare
Samo je pitanje koliko se kome da,koliko može i koliko želi uplatiti para na ovo....svi mogu biti npr. Krejas ako goldaš toliko koliko on golda....
To znam najbolje iz vlastitog primjera kad sam prije nekoliko godina utukao 25 000 golda da bi bio prvi poper,jaka stvaral imalo se viška vremena,para i volje...
NAV i PTSP npr su zadovoljni sa međusobnim fajtom i oni neće izbaciti ni jedan ww off jer su se rokali cijeli server...po šapi ste pikseli,crvi i kaj ja znam još....a po svakome ko shvaća bit ove igre ste pobjednici
Šapo pohvalno je za tebe(mada ne vjerujem da si ti sama to shvatila već ti je neko od tvojih rekao)da si priznala vrijeđanje i ispričala se...to je mali korak za tebe,ali veliki za travian svijet![]()