da ne zaboravim zahvalit sto je razduzeno 300k galskog deffa u zitu, spasili ste mi brata golobera sad moze da popa ko covjek![]()
da ne zaboravim zahvalit sto je razduzeno 300k galskog deffa u zitu, spasili ste mi brata golobera sad moze da popa ko covjek![]()
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hr1 – Trevor, ex hr2 Vidi Pasa, Disperadun, ex hrx – Milka, ex ba1 – Mikula Mali, ex ba2 – golober, Collector, ex ba3 – Lolek i Bolek, hrx 2016/2017 - Haile Selassie
http://prnt.sc/e3mdfc
Ova radi perfektno![]()
![]()
█▓░ ♕ ..ROYALS.. ♕ ░▓█ :qeen:
Nudili smo se????
Je i prekinuli ga upravo zbog morala i poštenja kojeg kod vas nema s obzirom da ću ja svoj moral zadržati neću se dalje osvrtati na tvoje podbadajuće postove ako mi imaš šta za reći znaš gdje me možeš naći.
I samo jedno pitanje imam kako je graditi ww za savez gdje ima više ljudi koji te hoće skatati nego pomoći? ako treba sve ti to i slikovito pokažem
Ajmo dalje počeli smo o prebrojavanju saveza igrača itd itd
http://prntscr.com/e3npo1
ajmo redom
Aliens 44 igrača
(Y12 igrača
SK 12 igrača
A 10igrača
! 1 igrač
ROO 18grača
STRANAC 1 igrač
LEGENDE 17igrača
sexy 10igrača
OSV@ 5 igrača
ako dobro vidim to je 130igrača
ajmo sad pobrojat drugu stranu
AKATSUKI 32
!!SC!! 23
FENIX 34
SxS 11
ZKM 7
BO 6
TSM 3
ukupno to je 117 igrača
I vi pričate nešta o broju????
"ili će u očaju i dalje napadat male vikend igrače koji su se našli njima u blizini."
Ovaj dio mi je onako baš zapao za oko neću ni komentirati da je neumjestno nazvati ikoga tko ti šalje svoje rese i svoju vojsku malim vikend igračem
samo ću te moliti da mi daš popis koji su to da nisu mali vikend igrači pa ćemo doći do njih
PS: a kad smo već kod napadanja ovo je sve što znate
http://prntscr.com/e3o964
Uređeno od strane kova741 (02.02.17 um 20:18 Uhr)
s1-mkova741-Fyn-pnk s2-mkova741-block5
s3-mariok741-!!ddt!! s3-mali medo -SC
Samo mi iz Nd bez icije pomoci hehe al uspili smo uzet ww pored "postenjaka" iz Ss i Aliensa..
Hr3 Sokol S1 SoAz
hehe a kad su vam iz SSa dali obuku pa ste ih isfurali za deff, pa kad se vas igrac iz cista mira javio da kaze gdje udaraju SSovci, jel to isto nama na dusu ide?
@kova, pridodaj nam multihuntera, onda ove na rsx sto smo dobri sa njima i oni vas rokaju, evo ekipa svjeze regana na dexx i od tamo smo dovukli jedno 15ak igraca, redom ww offeri, ubismo boga u vama al dobro se drzite masala
opusteno ko na balonu ekipa, Niger vam je ovo sve zakuho ubi covjek ne mozete mu nista
p.s. nisi ubrojao LUDARU? il mi se cini? podsjeti me, oni su sa vama bili? to je ona ekipa na -+ kojih je bilo 45ak ako se sjecas mozda, kad vec sabires igraca po igraca, nemoj da ti promakne u iducim izvjestajima![]()
Uređeno od strane S4Le (02.02.17 um 21:17 Uhr)
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hr1 – Trevor, ex hr2 Vidi Pasa, Disperadun, ex hrx – Milka, ex ba1 – Mikula Mali, ex ba2 – golober, Collector, ex ba3 – Lolek i Bolek, hrx 2016/2017 - Haile Selassie
Koliko mogu primjetiti, zelene guza boli
steta sto nismo odmah krenuli na vas nakon sto ste nam postavljali deff u farme i preuzeta sela da se kucamo, do sad bi od vas ostala tockica na mapi ovim tempom![]()