I dali se plača?
sta mislis?!
pa moras ic na internet,normalno da se placa...![]()
under construction
Pa svaka mreža ima neke svoje mogućnosti ( t-mobile , vip... ).
Moja rodica ( sestrična ) je uzela tarifu t-mobile i samo je jednom platila oko 50 kuna i sad joj je na mobitelu stalno internet besplatan.
"Zrinjski ti si moja sreća, Zrinjski, ti si život moj, nek' se naša pjesma čuje, ajde Zrinjski zabij gol."
dakle ovako
moras se spojiti na neciji modem(ADSL) i onda ces se moc logirat
Istina, ja imam iPhone. Na internet idem potpuno besplatno, ali na sljedeći naćin. Trebao bi imati wirelles i postaviti si local area connection, nakon toga trošiti će ti novac kao da si na kompjuteru ( veoma malo ). Ali za sve to prvo trebaš imati wirelles i nekog profića koji će ti to skonfigurirati.
Evo ovaj post pisem sa moba. Downloadajte Opera mini program i moci cete surfati sa moba
i u čemu je onda poanta? al nije jednostavnije otić sa kompjutera onda, a ne EDIT se sa tim EDIT?
mislin da ljude zanima kako pristupit negdi vanka, a ne kraj wirelessa...
uglavnom, koliko san upućen, jedini isplativ način je da ste pretplatnik t-mobilea i imate web'n'walk, šta je za većinu vas nedostižno pa odma u početku preporučujem odustajanje od ideje...
ako imate neki symbian ili win mobile, moći ćete praktički bez problema igrat, a sa običnim mobitelima će se samo spretniji ljudi snać(cirka 0.1% članova foruma) koristeći operu mini...
Uređeno od strane Sensa (27.07.10 um 04:41 Uhr)
ja imam iphone i dok setam gradom mogu se prijaviti na svakom koraku na nezakljucane kucne wireless modeme....
znaci, ako mob podrzava wi-fi konekciju onda sigurno mozete nesto otkljucano pronaci po gradu.... i to je potpuno besple naravno...placa onaj na ciji se modem zakacite (jel to uopce bilo potrebno napisati?)...
![]()
ovak, ja sam bio odsutan par dana, u hrvatskoj ali bez kompa...
i provjeravo sam si acc,uz sittere...
aktiviro sam si Web'n'walk, prva tri puta je promotivno i dođe vas 1 kn 10Mb i traje vam mjesec dana. mislim da se aktivira na 3636. Samo pošalite poruku sadržaja 1 ili a (ne znam točno) i doći će vam poruka s upitom koju opciju hoćete aktiivirati. (za T-com prepaid)
Potrošio sam si 2Mb dok nisam skužiko kako i šta gdje... i sredio si kako spada.
Išo sam preko k800, i njegovog orginalnog browsera. Ako vam se neće ulogirati, znaći da vam ne otvara kao html, odite na dno stranice i stisnite na prikaz u html-u , onda ćete se moći normalno ulogirati.
i ako imate slike troši vam puno para, ali ako isključite slike i znate se orijentirati po selima napamet, to je onda druga priča, jer sam ja tako u 4 dama potrošio samo 400 Kb.
ako vam je do igranja probavajte, stavite si u favorite/bookmarke login stranicu od vaših servera...
btw išo sam i preko w810-znači k750/d750/w700/w800 i svi noviji od toga idu.
te sam još na net išo preko wirelesa s N95 i i600(samsung) i sve normalno radi