Bok,
Jedno pitanje. Kak se obraniti?
dali zidine spriječavaju pljačku odnosno koliko istih trebam imati da se mogu mirno braniti svoj m2.
Bok,
Jedno pitanje. Kak se obraniti?
dali zidine spriječavaju pljačku odnosno koliko istih trebam imati da se mogu mirno braniti svoj m2.
Braniti se mozes na puno nacina, zaboravi na zidine i na zamke(ako si gal) jer ti one bez vojske nista ne znace.
Najbolja obrana je da trosis rese i da ako te netko farma shvati da na tebe gubi vrijeme, mozes mu posltai i IGM.
Samo razvijaj ekonomiju i gradi potrebne zgrade, kada dodes do pop150-200 onda pocni raditi vojsku.
Ovo vrijedi samo ako si sada nedavno poceo!
Znači zidine su tu samo forme radi?
.
Evo dao sam si truda i pogledao situaciju okolo tebe. Vjerojatno imas problema s onim teutoncem pored sebe.
.
Savjet: dizi sklonista i resurse, i zapisuj si negdje kada istice zastita svim onim silnim naseljima oko tebe, tempiraj si vrijeme kad ces otprilike krenuti s vojskom, onda odradi par sati online da "nakotiš" vojsku, popljačas oko sebe sve sta mozes ( kreni u napad sa dva legionara, nije bed, samo prati dali su aktivni igraci )... i onda uzvrati napad, ako te teutonac muci. Gorštaci su banane u obrani, lakse ces ga smiriti ako ga napadnes.
.
sta se tice zidina, one dizu postotak tvoje obrane, Detalje pogledaj na
http://help.travian.com/index.php?ty...&mod=336&s=300
Ukratko
Pa ovaj zid jako malo poboljšava obranu.
Ja sam mislio da ako stavim zid da je obrana barem nekih 20% jača.
Pa i je obrana jaca, na lvl6 je 19posto jaca, a a lvl20 81posto!
zidine ti jačaju obranu tvojih jedinica
Ovo nisam znao niti igdje piše. Deviant?