Isto je i za moj pojam ali eto![]()
Isto je i za moj pojam ali eto![]()
To je prilicno tesko programirati jer comp ne prepoznaje padeže, isto kao kad hoces da igras neke igre i pise npr. "Ucitavanje zavrseno, potroseno vrijeme 4 senkund" ili 1 sekunda, jer nas jezik za brojeve koristi nekoliko razlicitih padeza i za svaki broj se onda mora pisat izgovor razlicit![]()
Unesite staru i novu e-mail adresu. Na svaku od adresa ćeš dobiti jedan code koji uvde trebaš ukucati.
Frey®, nemate dozvolu za pristup ovoj stranici. Ovo može biti iz više razloga:
1. Nemate dozvolu da pristupite stranici. Možda pokušavate dauredite tuđi post, pristupite administratorskim funkcijama ili nekom drugom sistemu za koji Vam nije dozvoljen pristup?
2. Možda je administracija suspendovala Vaš account ili ga niste aktivirali da završite registraciju?
Ovo se pojavi kad se ulazi u temu za modove.Plavom bojom je oznaceno ono sto treba ispravit) Nadam se da sam pomogao
)
dauredite - da uredite
suspendovala- suspendirala.
u održavanje foruma piše administratoren i moderatoren
Practise N Enjoy :pije kavu:
Niste preveli na s1 u dvorcu heroja kad ga se ide aktivirat piše na engleskom.
Practise N Enjoy :pije kavu:
Kada se dobije mail za promjenu lozinke pise
Zatrazeno je resetovanje vase sifre na Forum :: Travian.com.hr jer ste je zaboravili ili to iz odredjenog razloga zahtjeva administrator. Ako niste sigurni da zelite to molimo vas da ignorisete ovu poruku. Mogucnost promjene sifre isteci ce 24 sata od vremena slanja ove poruke.
Da resetujete sifru molimo kliknite na sljedeci link:
Kad posjetite link iznad vasa postojeca sifra ce biti resetovana i dobicete novu (automatski generisanu) na vasu e-mail adresu.
Takoder nedostaju čćđšž.
Hrx
Jedinice:
8 Parcova